Дронът на СЕНЗОРС отново на родна земя

Posted on

Дронът на “Сензорс” ЕООД e отново на родна земя, след участието си в престижното изложение за Сигурност и защита -“DSEI”, в Лондон.

Към опростения дизайн, вдъхновен от природата, технологията под корпуса и софтуерните възможности, представени на изложението, се прояви завиден интерес от страна на посетителите. По време на нашата първа изява, около щандовете на нашите партньори от “Оптикоелектрон” АД, гр. Панагюрище, се събираха множество хора, които демонстираха завидно любопитсво към продукта.

На Дрона бе обърнато изключително внимание, като в последствие получихме положителни отзиви, както от гостите на изложението, така и от представители на различни области, държави и професии.

Целият ни екип е изключително горд от оценките, които Дронът получи и сме готови в бъдеще да поддържаме същия, и дори по-висок стандарт.

Изложението “DSEI” е един от най-престижните форуми и ние искрено благодарим на организаторите за предоставената възможност да се представим подобаващо, демонстрирайки своята визия и име.

Благодарим на всички за подкрепата.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin